Cum faci exerciții, nu de greutate redus? Aceste motive

Wearables: nu este întotdeauna de ajutor în a pierde în greutate Wearables: nu este întotdeauna util pentru a pierde in greutate

Dacă antrenamente de mare intensitate pentru a imbunatati starea de sanatate, fitness si slabire? De mare intensitate Exercițiu pentru a îmbunătăți starea de sănătate, sala de fitness si slabire?

Unele dintre greșelile pe care le facem în dieta pentru pierderea de grăsime

Ce se întâmplă în corpul tău și în greutateCâteva dintre greșelile pe care le facem în dieta pentru pierderea de grăsime exercițiu pentru a pierde in greutate-aceasta este cu siguranță dreptul de decizie de cumpărare, cu îmbunătățirea sursei de alimentare. Aceasta nu este prima dată când cineva mi-a spus că el a început să facă exerciții fizice, dar nu și la scăderea în greutate. Poate că mi se pare îndoielnic, este ceva care este destul de normal, mai ales în primele săptămâni.

Acest lucru este demotivant pentru mulți, și chiar încetarea activității, presupunând, ceea ce nu este eficient. Să ne uităm mai în detaliu ceea ce se întâmplă în corpul tău când faci exercitii fizice, nu și greutate. Puteți face chiar și o ieșire, cresterea in greutate. Acest lucru se întâmplă mai ales în primele săptămâni de clasă și de oameni care nu sunt obișnuiți să facă sport.

Ce se întâmplă în corpul tău și în greutate, atunci când începi să faci sport?Ce se întâmplă în corpul tău și în greutate, atunci când începi să faci sport

În principiu, acest lucru este ceea ce se întâmplă este că organismul dumneavoastră detectează că nu au mijloacele de a depăși aceste exerciții fizice. Prin urmare, corpul tau incepe sa se adapteze la exerciții, și crearea de noi tesuturi, cum ar fi musculare și de a obține mai multă energie sub formă de glicogen. Acest lucru poate părea ca ceva mic, acest lucru este ceea ce va face ca greutatea să nu se miște.

Este clar că nu avem de gând să câștige un kilogram de mușchi, atunci când vom începe să-și exercite. Dar ceva în țesutul muscular este creat. Această creștere în proteine este, de asemenea, retine apa. Prin urmare, creșterea masei musculare este unul dintre factorii de luat în considerare.

Exerciții pentru a pierde in greutate

Nu numai muschii vor capata volum, dar întărește țesutul conjunctiv, ceea ce creează. Acesta devine mai dens și greu, din cauza adaptare pentru menținerea exercițiului financiar. Să zicem că corpul nostru este consolidarea a face față cu exercitii fizice.

Așa cum am spus deja la începutul, în timpul antrenamentului, avem nevoie de mai multă energie decât de obicei, în esență, glicogenul stocat în mușchi. Glicogenul, care sunt stocate deține apă, care, de asemenea, adaugă la faptul că greutatea nu lăsați totul așa cum ne-am dori.

Și, în sfârșit, și mai ales dacă vom face exerciții de aerobic, cantitatea de sânge poate crește, chiar, poate, de a beneficia de jumătate de litru, în primele zece zile. Se spune că aproximativ o jumătate de kilogram de greutate.

De ce nu se întâmplă în lume?

Cum faci exerciții, nu de greutate redus

Pierderea in greutate depinde de mulți factori, care pot, că cineva este, de asemenea, exercițiu, astfel încât acesta își pierde în greutate în primele câteva zile. Aici, sursa de alimentare, de recreere, precum și alte activități, care în timpul zilei va juca un rol foarte important.

În principiu, dacă vom crea un deficit energetic, în cele din urmă, am de gând să piardă în greutate. Dar dacă ne exercițiu, și susținem același plan, sau chiar în primele zile de curs, vom avea o mai mare pofta de mancare, si mancam mai mult, dacă greutatea este același. Dar acest lucru nu este pentru că exercițiul fizic nu efectul, ci pentru că este ceea ce veți pierde grăsime, pe de altă parte, putem folosi instrumente create de exerciții pe care le-am discutat.

Dacă, în același timp, am început să fac exerciții, schimbare în obiceiurile alimentare și de a crea un deficit de calorii, așa că, dacă vom începe să piardă în greutate. Dar dacă facem exerciții, și suntem încă în plan, poate fi, este un paradox, și exerciții, și de a menține, sau chiar să câștige ceva.

Concluziile începe să-și exercite și să piardă în greutate

Întotdeauna am spus că cel mai dificil de pierdere în greutate nu este un exercitiu si dieta, cea mai grea parte este de a menține motivația pentru suficient de mult timp, până când nu vom înțelege că, în cele din urmă, este ceea ce funcționează. Că nu o dată și nu este un miracol, și corpurile noastre au nevoie de timp pentru a se adapta la noua situație, care ne-a pus înainte.

Deși corpul tău va păstra în greutate, deoarece masa musculara, primeste mai multe substante nutritive, și dorința de cantitatea de apă, a estimat că, în același timp, puteți, de asemenea, pierde grăsime, ceea ce ne interesează în acest proces. Va veni un timp când veniturile sunt stabilizate și va pierde, atunci când avem un plan de instruire.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.