Exercitarea NU ajuta la pierderea in greutate, ca ne-am gandit

exerciții fiziceDe ce este atât de important, exerciții fizice în timpul dietei? De ce este atât de important, exerciții fizice în timpul dietei?

Îmbunătățirea și evoluția banc de presa, pentru a ajunge la receptor cu mult Îmbunătățită și schimba banc de presa, pentru a obține mandatar cu o mulțime de.

Beneficiile de formare privind viața sexuală beneficiile de formare privind viața sexuală

Acest lucru este incredibil, nu? Dar cel mai ciudat lucru este că este adevărat. Se pare că, la începutul anilor ‘ 70, cercetările arată că exercițiul fizic este esențială dacă vrem să piardă în greutate. În plus, se pare, a fost direct proporțională; acest lucru înseamnă mai multă mișcare, mai multă greutate a fost capabil să-și piardă omul, în special: Aerobic, spinning, urmări, fundal… asta te-a ajutat să-și piardă excesul de greutate.

Dar el a făcut un studiu recent. Și rezultatele care au fost obținute într-adevăr uimitor: studiul a fost efectuat în statele UNITE ale americii, Minnesota Inima Sondaj, și a arătat că, dacă în anii 80, 47% dintre respondenți au recunoscut de a practica exercitii fizice regulate, în anul 2000. rata a crescut la 57%, și continuă să facă același lucru. Rata de obezitate a crescut, iar acum o treime din americani sunt obezi, iar o altă treime este supraponderal. Ce să fac?.

RulaExercitarea NU ajuta la pierderea in greutate

Deci, vrei să știi că ceea ce se întâmplă toate acestea și pentru a obține date mai exacte. În acest scop, au fost efectuate studii cu femeile, deși rezultatul, se pare, nu este legată la fel de membru studiat. În special, au fost 464 femeile supraponderale care nu fac exerciții fizice în mod regulat, și au fost atribuite patru grupuri diferite. În primele trei, au lucrat cu un antrenor personal, într-o perioadă de 72 de minute, 136 și 194 de minute pe săptămână, respectiv, într-o perioadă de șase luni. Cel de-al patrulea grup a servit ca un control, el a fost rugat să-și mențină modul de activitate fizică, ca o regulă. Și toată lumea spune că nu va fi capabil de a schimba dieta lor.

Și adevărul, care a fost uimitor. Printre femeile din toate grupurile, inclusiv de management, pierderea in greutate. Dar cel de-al treilea grup, în care mai a anului trecut, el a pierdut in greutate, decât grupul de control, că el nu a comis nici o debordanta activitate. În plus, se estimează că numai ei au pierdut in greutate din cauza necesității de a finaliza lunar un chestionar de sănătate și de nutriție, pentru că, prin testamentul său, a încercat să nu mănânce junk food. Dar ei și-au pierdut aceeași greutate cu un alt grup, de ce?

Se pare că fenomenul este numit compensare. În timp ce mai mult de un antrenament intens, de foame, mergem înainte și să mâncăm mai mult. Și, în plus, poate apărea un efect advers: femei, sub supravegherea, la sosirea înapoi în casa lor, au fost angajate, ma uit la Tv sau alte activități, ședințe, devenind semnificativ mai puțin activ în viața de zi cu zi, că înainte de a face activitate fizica.

Ca un medic-un specialist în sport, Rafael Gutierrez

Ca un medic-un specialist în sport„Diferența constă în faptul că intensive de exerciții fizice consumă conexiunea de energie de rapid ca ai de carbohidrati si proteine. Prin urmare, sport intensiv, tonifica muschii si creste puterea, dar nu mai mult de grăsime de ardere. Dar fii atent, este o nouă dovadă nu neagă utilitatea de activitate fizică pentru a îmbunătăți sănătatea sau pentru a proteja împotriva cancerului sau atacuri de cord. Doar nu au nevoie de iluzie, care vă va permite să piardă în greutate.”

Ce este soluția? Pentru că activitatea fizică au un impact redus pe o bază comună, și pentru o lungă perioadă de timp. Nu e nici un sens să se așeze pe un scaun toată ziua și 45 de minute pentru a face un efort, super intens. Mai bine încet, în timp, o mulțime într-un timp foarte scurt. Face nouă modă, și nu doar pentru femei, pe promenada de seara, cu o oră pentru a merge pe toate laturile, de mers pe jos, urca scari, mana… modul nostru de lucru poate fi, deoarece super procedura pentru pierderea in greutate.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.